top of page

Vår vision

Vi brinner för att hjälpa dig uppnå godare hälsa

och prestera bättre. Vårat mål är att ge dig alla verktyg du behöver för att själv kunna påverka hur du mår och funkar!

Proaktivs

historia

Proaktiv Idrottscenter grundades av Gustav Näslund och Synöve Asplund i början av 2020, som en dotterklinik till Proaktiv Naprapati med inriktning mot idrott. Samarbetet mellan Gustav och Synöve startade 2018 med en delad vision och drivkraft; att hjälpa atleter och motionärer att må och prestera bättre.

DV9A5406-Redigera(1).jpg

Gustav Näslund

Leg.Naprapat

DSC_6744-Redigera.jpg

Synöve Asplund

Personlig tränare

Det som skiljer Proaktiv Idrottscenter från andra mottagningar är kombinationen av mångårig erfarenhet och en bibehållen nyfikenhet. Forskningen går fort framåt inom fältet hälsa och träning, där gamla myter gång på gång motbevisas. Vi tycker att det är både roligt samt intressant, och vi är stolta över att kunna ge dig den senaste informationen och därmed den bästa hjälpen.

Gustav är Leg.Naprapat och påbörjade sin karriär som massageterapeut för 13 år sedan, och läste sedan till Naprapat. Han har varit verksam i yrket ända sedan start. Gustav har även en historia som elit atlet inom amerikanskfotboll med SM-guld och landslagsdeltagande i bagaget.

Synöve är personlig tränare sedan 2017, och chef för en av Stockholms bästa kampsportsklubbar Kampsportstadion. Hon tävlar aktivt inom Thaiboxning, och bedriver en mängd olika projekt inom idrott och hälsa.

Erfarenhet

möter

nyfikenhet

bottom of page